Replik til Stegelmann

Det er altid en glæde, når det man arbejder med, bliver brugt. 

I det seneste nummer af EKKO har Jakob Stegelmann sat sig for at punktere den store illusion om dansk stumfilms verdensomspændende succes med afsæt i en sammenligning med Hollywood. 

I sin artikel trækker Stegelmann først og fremmest på min bog om Nordisk Films Kompagni, og det er jeg beæret over. 

Men Stegelmann skyder med spredehagl og bruger mit arbejde som ammunition i en argumentation, som jeg ikke deler. For det giver faktisk mening at tale om denne periode som en storhedstid i dansk film – og ikke mindst at sammenligne den med Hollywood.

Min replik til Stegelmanns artikel blev bragt på Ekkos hjemmeside i dag, og kan læses her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *